5 eenvoudige uitspraken over drinkfles bedrukken Uitgelegd

Ingeval dit product ook niet bedrukt is volgens dit via jou goedgekeurde digitale drukvoorbeeld is een order opnieuw gemaakt. Mocht jouw vantevoren betaald hebben en geen herstelorder wensen, is dit bedrag teruggestort.

Verdere weten? Dat mag door te bellen tot 0318-743600 ofwel stuur een e-email naar gerard@maxilia.nl. Of ga ons gewenst waterflesje, upload je merknaam en ontvang binnen enige uren een digitale weergave aangaande je ontwerp. Geen zorgen: jouw bent nergens aan gebonden én het voorbeeld kan zijn kosteloos.

De drinkfles Diamond heeft ons bijzonder en eenvoudigweg vormgeving. Een drinkfles kan zijn geschapen van glas, waarbij een onderste helft met een fles kan zijn voorzien van ons subtiel diamanten design. De siliconen onderkant betreffende de fles en de dop beschikken over ons uitgesproken kleur, hetgeen zorgt een opwindend contrast.

Drinkflessen Drinkflessen om de festival te promoten? Goed benul! Healthy sinaasappels infusers, opvouwbare drinkflessen ofwel kunststof shakers.. Gaat u vanwege 350 ml ofwel een extra grote betreffende 750 ml? Sluit verder met bij de huidige trend! ×

Gepersonaliseerde drinkbussen bestaan eersteklas promotiemateriaal, laat dus uw drinkbus bedrukken met uw logo of naam. Onze Dopper drinkfles kunt u bedrukken in meerdere kleuren.

Poseidon wel niet kan zijn waar pakken. Want voorzien betreffende ons oersterke bidon met benaming ben jouw ook niet alleen God betreffende een marketing, maar ook met dit water. Een mens bezit ieder dag twee liter drinkwater benodigd, waardoor bijvoorbeeld een bidon bedrukken ons zeer goede manier is teneinde iedere keer in iemands rugzak (en achterhoofd) te blijven! Zodra jouw deze oersterke units binnen hebt en uitdeelt met al die belangrijke relaties of klandizie, ontvangt iedereen zijn dagelijkse drinkwater binnen.

Een waterzak heeft een iInhoud van 500ml. De waterzakken bestaan te bedrukken met de logo op 55x55 mm op een voorzijde. Leuk wanneer geschenkje voor een voetbaldag, toernooi ofwel voor een ledenactie.

Geef hieronder uw wensen via waarvan u dan ook een offerte wilt onthalen. Wij doen een rest en moeten later met u aanraking opnemen om u ons zo scherp mogelijke verkoopprijs te geven.

Betreffende witte bidon stel je in één klap een horde mensen voor aan jouw bedrijf. Klinkt dat goed, een bidon bedrukt met jouw logo? Bidons laten bedrukken helpt op eenvoudige wijze reclame maken. Maxilia helpt jou daarbij.

Al die drinkflessen uit de webshop zijn bestemd teneinde te laten bedrukken betreffende uw eigen merknaam, tekst ofwel andersoortige opdruk. Drinkflessen en bidons geraken vaak keer op keer aangewend, echt wanneer u kiest read more voor een hoogwaardige drinkfles.

Laat u inspireren door het uitgebreide assortiment of laat u dan ook adviseren en informeren door de medewerkers. Wij mogen al van korte aantallen de flessen bedrukken en vlug afleveren op locatie.

Blijf op een hoogte aangaande onze laatste aanbiedingen en nieuwtjes! Schrijf jouw in wegens onze nieuwsbrief Deel en win €100 shoptegoed! - Bezoek actie

We mogen nauwelijks bezorgtijd samenkomen, wel een bezorgdatum. Met uitzondering aangaande een expresse-zending met DHL daar waar genoeg onkosten vanwege in rekening gebracht geraken.

Sportclubs verkopen een drinkflessen en bidons met merknaam vaak om een clubkas te spekken en zo allerlei activiteiten geoorloofd te vervaardigen. Een brille glazen fles of bidon kan zijn zeker inzetbaar op elk gebied en vanwege ettelijke doeleinden. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *